Tjenester

monitor-1307227_640

Data-hjelp

Trenger du hjelp med data i hjemmet? LaNor ønsker å hjelpe deg !

printer-office

Tilkobling av utstyr

Har du kjøpt noen nye elektroniske ting du har utfordringer med? Vi hjelper deg med å koblet det opp og evt. hvordan du bruker det.

pandora-1150799

Nettverk og lagring

Ønsker du et hjemmenettverk med flere enheter som skal «prate» sammen? Ønsker du en løsning for lagring eller sikkerhetskopiering av dine data? LaNor hjelper deg med å sette dette opp.

i-0-lost-bits-7-1243540

programmer

Har du noen programmer du ikke finner ut av, eller vet du ikke hvilket program du skal bruke for å få gjort noe. LaNor hjelper deg så langt det er mulig.

tablet-1075790_640

Nettbrett

Har du, eller skal du skaffe deg nettbrett. Vi hjelper deg med spørsmål om bruk og evt. innkjøp.

mobil

Mobiltelefon har lenge vært på markedet, men dagens telefoner ligner mer og mer på små datamaskiner og har flere og flere muligheter og dermed også utfordringer. LaNor hjelper deg med bruk av disse.

radio-821602_640

tv/stereo/radio

Har du annen hjemme-elektronikk du ønsker hjelp med? Da vil vi gjøre vårt ypperste for å hjelpe deg. Er du en av dem som savner den «gamle» radioen? Vi hjelper deg med å finne alternativer.

ecommerce-3640321_640

Innkjøp av teknisk

Trenger du noen tekniske hjelpemidler men vet ikke helt hva du skal velge eller hvor du skal kjøpe. Vi gir gjerne råd til innkjøp og eventuelt hjelp til å bestille dette.

SEVICES_1-1.png

Anrdre tjenester

Vi kan utføre eller videreformidle andre typer tjenester. Ta kontakt hvis du trenger hjelp til noe !

Lukk meny